Αθλητισμός

ΑΠΟΕΛ μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο αμυντικός του Άρη Λίντσεϊ Ρόουζ

ΑΠΟΕΛ μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο αμυντικός του Άρη Λίντσεϊ Ρόουζ
ΑΠΟΕΛ μεταγραφές: Στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο παίκτης παρακολουθείται και από τον Ολυμπιακό.

ΑΠΟΕΛ μεταγραφές: Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ μπήκε ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αρη ο Λίντσεϊ Ρόουζ. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην Κύπρο ο προπονητής των «γαλαζοκίτρινων» Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ψηλά στην μεταγραφική του λίστα τον Γάλλο αμυντικό των Θεσσαλονικέων και θα τον ήθελε πολύ στην ομάδα του. Ο ποδοσφαιριστής εκτός από τον ΑΠΟΕΛ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν εξίσου για την απόκτησή του.

Ωστόσο πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης του Ρόουζ που είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα καταθέσουν μικρότερη πρόταση για την απόκτησή του. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι όπως έλεγαν από τον Αρη ο Ρόουζ δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του και ως εκ τούτου δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για την παραχώρησή του. Ανεξάρτητα από αυτό ο Αρης αναμένεται να ζητήσει πολλά χρήματα για τον 28χρονο Ρόουζ που είναι μαζί με τους Φετφατζίδη και Σάσα τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του.

Μάλιστα οι «κίτρινοι» δεν επείγονται να παραχωρήσουν τον Ρόουζ καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια σε αντίθεση με τους Φετφατζίδη και Σάσα που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2021 και στο τέλος της σεζόν είτε θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τον Αρη είτε θα πουληθούν. Από κει και πέρα τα πόσο ακριβά κοστολογεί ο Αρης τον Ρόουζ φαίνεται και από το ότι τον περασμένο Ιανουάριο απέρριψε πρόταση 600 χιλιάδων ευρώ για την παραχώρησή του από ομάδα της Τουρκίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments