Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα στον Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα στον Πειραιά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί πέρυσι στη μεταγραφική λίστα των «Ερυθρόλευκων» ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε μιας και η πλευρά του παίκτη εμπόδισε κάθε μετακίνηση.

Ολυμπιακός μεταγραφές: το μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πως τη φετινή σεζόν ξεκίνησε πιο νωρίς. Η πανδημία και η αγωνιστική απραξία έχει φέρει τις ομάδες σε αναζήτηση στόχων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα θέλουν την Μπενφίκα να επεξεργάζεται όλα τα σενάρια αποδέσμευσης της από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Η αγωνιστική κατάσταση του Σέρβου μεσοεπιθετικού σε συνδυασμό με το παχυλό συμβόλαιο – αμείβεται με 5 εκατομμύρια ευρώ – αποτελούν αγκάθια για την συνέχιση της συνεργασίας με την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι ψάχνουν ομάδα που θα μπορούν να παραχωρήσουν τον παίκτη με την μορφή δανεισμού, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες που θα εξέταζαν τη περίπτωση του ταλαντούχου άσσου.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός το προηγούμενο καλοκαίρι κυνήγησε την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ωστόσο οι συνομιλίες δεν προχώρησαν ποτέ μιας και η πλευρά του παίκτη έκανε τα πάντα προκειμένου αυτός να παραμείνει στην Πορτογαλία και να ξεδιπλώσει τις αρετές τους με τη φανέλα των «Αετών». Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, με τον πορτογάλικό σύλλογο να χρησιμοποιεί μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν ελάχιστα τον παίκτη δείχνοντας του σαφείς προθέσεις διαζυγίου.

Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι σαφές πως θα επεξεργαστούν εκ νέου τον φάκελο του Σέρβου ωστόσο δεν προτίθενται να δαπανήσουν τόσο μεγάλα ποσά. Έτσι για να γίνει η συμφωνία θα πρέπει ο παίκτης να ρίξει τις απαιτήσεις του ή η Μπεφνίκα να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του υπάρχοντος συμβολαίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments