Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Θανάση Αντετοκούνμπο: «Άσε το κ@@@ΝΒΑ και γύρνα πίσω» [pic]

Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Θανάση Αντετοκούνμπο: «Άσε το κ@@@ΝΒΑ και γύρνα πίσω» [pic]
Γιαννακόπουλος Αντετοκούνμπο: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φέτος επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς δίπλα στον Γιάννη.

Γιαννακόπουλος Αντετοκούνμπο: Ο άσος των Μπακς έκανε ένα live μέσω του λογαριασμού του στο instagram και ξαφνικά ανάμεσα στα σχόλια εμφανίστηκε ένα που προκάλεσε αίσθηση. Ήταν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος έγραψε στον Θανάση: «Άσε το κ@@@ΝΒΑ και έλα πίσω» με τον Έλληνα άσο να το βλέπει και να χαμογελάει. Πάντως μία δήλωση που δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» θέλει πίσω του χρόνου τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Αθανάσιος Ροτίμι Αντετοκούνμπο (γενν. Σεπόλια, 18 Ιουλίου 1992) ευρύτερα γνωστός ως Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής. Αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ για την ομάδα Μιλγουόκι Μπακς του NBA ενώ έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό. Έχει τέσσερις αδελφούς, μεταξύ των οποίων ο NBA 2019 MVP και επίσης παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Κώστας Αντετοκούνμπο. Έχει ύψος 2,01 μ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments