Ελλάδα

Αθανάσιος Βαθιώτης: Κάνω κριτική στον Τσιόδρα, δεν κρύβομαι πίσω του

Αθανάσιος Βαθιώτης: Κάνω κριτική στον Τσιόδρα, δεν κρύβομαι πίσω του
Αθανάσιος Βαθιώτης: Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας δήλωσε πως "φταίει ο ΕΟΔΥ για την κλινική "Ταξιάρχαι" και για τα λίγα τεστ σε ευπαθείς ομάδες".

Αθανάσιος Βαθιώτης: Τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Αθανάσιος Βαθιώτης, όσο και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δείχνουν τον ΕΟΔΥ ως υπεύθυνο για τα όσα συμβαίνουν στην κλινική “Ταξιάρχαι”. Ο κ. Βαθιώτης, μιλώντας στο Open, μάλιστα παραδέχτηκε ότι συνεργαζόταν με την κλινική “Ταξιάρχαι” ως επισκέπτης ιατρός, αλλά δεν είχε αρμοδιότητα ελέγχου το τελευταίο διάστημα, καθώς με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου η αρμοδιότητα για τους ελέγχους σε σχέση με τον κορωνοϊό έχει περάσει στον ΕΟΔΥ.

Ο κύριος Βαθιώτης επέκρινε δριμύτατα τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας διότι δεν έχουν υποβάλει -εδώ και καιρό- σε τεστ τις ευπαθείς ομάδες, όπως είναι η αιμοκαθαρόμενοι ή οι ογκολογικοί ασθενείς. Τέλος, άσκησε δριμύτατη κριτική στον κ. Τσιόδρα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τόσο με αυτόν όσο και με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, δυσκολεύεται να επικοινωνήσει ή να συναντηθεί εδώ και τρεις μήνες.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας βρέθηκε στην κλινική “Ταξιάρχαι” και δήλωσε:

«Δόθηκαν οι οδηγίες που πρέπει, οι άνθρωποι είναι πάρα πολλοί για να πάνε σε άλλη κλινική, θα παραμείνουν εδώ. Υπάρχουν ειδική επιστήμονες για ότι χρειαστούν και ένας συνάδελφος λοιμωξιολόγος. Αυτοί που βρέθηκαν θετικοί οι 17 έχουν φύγει όλοι, εκτός από τους 3 θανάτους και οι 17 εργαζόμενοι είναι ασυμπτωματικοί και σε καραντίνα στα σπίτι τους. Είναι 116 άνθρωποι στην κλινική και 110 άτομα προσωπικού. Σύνολο 226 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 37 νοσούν (3 κατέληξαν), οπότε είναι μια σημαντική επιδημία σε έναν χώρο που βρίσκονται ευπαθείς ομάδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments