Lifestyle

Ορλάντο Μπλουμ – Κέιτι Πέρι: Η εγκυμοσύνη έφερε προβλήματα στη σχέση

Ορλάντο Μπλουμ – Κέιτι Πέρι: Η εγκυμοσύνη έφερε προβλήματα στη σχέση
Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Θα έλεγε κανείς ότι η σχέση τους θυμίζει την επιτυχία της Κέιτι Πέρι το 2008 "Hot N' Cold".

Ορλάντο Μπλουμ – Κέιτι Πέρι: Ο έρωτας ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι περνάει από διάφορα στάδια, μετά την ανακοίνωση πως η ποπ σταρ είναι έγκυος. Τα πράγματα ανάμεσα στην Κέιτι και τον Ορλάντο δεν κυλάνε πια τόσο αρμονικά, αναφέρει η πηγή του περιοδικού US Weekly που δεν κατονομάζεται, περιγράφοντας πως η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τη σχέση τους.

«Με τον Ορλάντο περνάνε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτήν την περίόδο. Η Κέιτι εμφανίζει νευρικότητα για το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά και εκείνος αγχώνεται για το πώς θα επηρεάσει το μωρό τη ζωή τους σε αυτό το στάδιο», εξηγεί η πηγή.

Πάντως, η 35χρονη τραγουδίστρια είναι «πανευτυχής που είναι έγκυος» σημειώνει η πηγή, προσθέτοντας ότι η Πέρι ήθελε πάντοτε να γίνει μαμά.

Η Πέρι ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο ότι περιμένει το πρώτο της παιδί (ένα κοριτσάκι) με τον 43χρονο πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Φλεβάρη του 2019. Ο Μπλουμ έχει ήδη έναν εννιάχρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το μοντέλο Μιράντα Κερ.

Λίγες μέρες αφότου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Πέρι παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη με τον Ράιαν Σίκρεστ ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον μνηστήρα της υπάρχουν κατά καιρούς εντάσεις, αλλά έσπευσε να διαβεβαιώσει τους φαν της ότι κάθε φορά «τα βάζουν κάτω και τα βρίσκουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments