Πολιτισμός

Γιώργος Νταλάρας: Τα ντουέτα με τα οποία γιόρτασε τα 50ά μουσικά του γενέθλια

Γιώργος Νταλάρας: Τα ντουέτα με τα οποία γιόρτασε τα 50ά μουσικά του γενέθλια
Ο Γιώργος Νταλάρας συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο ερμηνευτής που επί πέντε ολόκληρες δεκαετίες διαπερνά την εγχώρια πραγματικότητα, τις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές της, μέσα από τραγούδια σημαντικά, μουσικές και στίχους σπουδαίων δημιουργών, που δεν έχει καταφέρει να αγγίξει η φθορά του χρόνου. Στην αναβίωση του μεγάλου αυτού ταξιδιού του ερμηνευτή στον κόσμο του ελληνικού τραγουδιού είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όσοι βρέθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο.

Εκεί, στη σκιά της Ακρόπολης, ο Γιώργος Νταλάρας γιόρτασε τα φυσικά αλλά και τα καλλιτεχνικά του γενέθλια με αφορμή την συμπλήρωση 50 ολόκληρων χρόνων αδιάκοπης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι. Η ιδιαίτερη αυτή βραδιά ηχογραφήθηκε, μαγνητοσκοπήθηκε και παραδίδεται πλέον στο κοινό.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το διπλό άλμπουμ «Γιώργος Νταλάρας – Τα μουσικά γενέθλια, Duet», κυκλοφορεί από σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες, στο κανάλι του στο YouTube όπου θα βρείτε επίσης πολλές σημαντικές στιγμές της προσωπικής δισκογραφίας του, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε όλα τα φυσικά καταστήματα πώλησης μουσικής.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments