Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Στα ραντάρ της Μπεσίκτας ο ταλαντούχος αμυντικός

Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Στα ραντάρ της Μπεσίκτας ο ταλαντούχος αμυντικός
Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Δημήτρης Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Ομολογουμένως πραγματοποιεί την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του. Ο 24χρονος αριστερός μπακ έχει χαρακτηριστεί – και δικαίως – ως ένας από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του φετινού ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική του εκτόξευση μάλιστα ανάγκασε τον προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά», Αμπέλ Φερέιρα να τον διατηρήσει στα αριστερά της αμυντικής του γραμμής και μετά την επιστροφή του Αντελίνο Βιειρίνια στη δράση.

Έτσι όπως είναι φυσικό το όνομα του Γιαννούλη αναμένεται να αποτελέσει μύλον της έριδος στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του. Ήδη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν οι υποψήφιοι για την απόκτηση του Γιαννούλη όλο και πληθύνονται. Σε αυτή τη λίστα μάλιστα τελευταία φαίνεται πως μπαίνει και η Μπεσίκτας, με τους Τούρκους να βλέπουν ζεστά τη περίπτωση του Έλληνα αμυντικού.

Σύμφωνα με τη Sabah οι Μαύροι Αετού που και λόγω του κορονοϊού προσπαθούν να διορθώσουν τα οικονομικά του δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τσανέρ Ερκίν, που εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Έτσι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναζητεί τον αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της άμυνας της. “Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα της Μπεσίκτας τα οποία είναι μάλιστα αρκετά”, αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments