Πως Να

Πως μπορώ να γίνω συνδρομητής στο Netflix

Πως μπορώ να γίνω συνδρομητής στο Netflix
Ο τρόπος εγγραφής στο Netflix είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε.

Το Netflix έχει μπει στη ζωή μας και πλέον τα περισσότερα σπίτια έχουν συνδρομή στην γνωστή πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το Netflix ήταν καλή συντροφιά για εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά το τέλος της καραντίνας θα χάσει τον κόσμο του. Η πλατφόρμα έχει κάθε μήνα πολλές πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ και αξίζει κάποιος να έχει συνδρομή όλο το χρόνο.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει συνδρομή στο Netflix η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη. Μπαίνοντας στη σελίδα του Netflix υπάρχει η επιλογή της δημιουργίας λογαριασμού. Αφού ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία με mail και password, το Netflix ζητάει να επιλέξουμε το πακέτο που επιθυμούμε και στη συνέχεια πρέπει να βάλουμε τα στοιχεία της κάρτας μας.

Θυμίζουμε ότι το Netflix είναι επί πληρωμή και έχει πακέτα για όλα τα πορτοφόλια. Κάθε μήνα η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα, αλλά ο χρήστης έχει την επιλογή να την σταματήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια δέσμευση με συμβόλαιο ή ψιλά γράμματα.

Μάλιστα, κάθε νέος χρήστης έχει δικαίωμα να απολαύσει ένα μήνα δωρεάν για να πειστεί ότι αξίζει να δώσει τα χρήματά του. Από τη στιγμή που έχετε κάνει όλα τα βήματα τότε μπορούμε να δούμε όλο το περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς. Ανάλογα το πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει επηρεάζεται και το πόσες οθόνες μπορούν να βλέπουν την ίδια στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments