Αθλητισμός

Κάρμεν Ιλέκτρα: “Είχα ερωτική επαφή με τον Ρόντμαν στο προπονητικό των Μπουλς”

Κάρμεν Ιλέκτρα: “Είχα ερωτική επαφή με τον Ρόντμαν στο προπονητικό των Μπουλς”
Κάρμεν Ιλέκτρα: Η πρώην σύζυγος του Ντένις Ρόντμαν προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις για την περίοδο που ήταν μαζί με τον σπουδαίο μπασκετμπολίστα.

Κάρμεν Ιλέκτρα: Το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” δεν εστιάζει μόνο στον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και στους θρυλικούς συμπαίκτες που είχε στους Σικάγο Μπουλς. Τα νέα επεισόδια που προβλήθηκαν αφορούσαν σε μεγάλο βαθμό τον Ντένις Ρόντμαν. Ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Λίγες μέρες αργότερα η Κάρμεν Ιλέκτρα έκανε κάποιες πικάντικες αποκαλύψεις για την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Η γνωστή τηλεπερσόνα  ανέφερε ότι μεταξύ άλλων είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον Ρόντμαν μέσα στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπουλς. «Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο.

Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και είχαμε ερωτική επαφή σχεδόν παντού -στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο παρκέ. Μάλλον δεν είχε προπονηθεί τόσο πολύ στο γήπεδο ποτέ άλλοτε (γέλια)», τόνισε η επί… εννιά μέρες σύζυγος του Ντένις του τρομερού.

«Δεν μετανιώνω για τη σχέση μας. Είδα όλες τις διαφορετικές πλευρές του. Πάντα έλεγε «κανείς δεν με καταλαβαίνει». Κάποιες φορές φορτιζόταν πολύ συναισθηματικά. Είχε μια γλυκιά ρομαντική και διασκεδαστική πλευρά, ήταν ένας τύπος που λάτρευε να βγαίνει και να πίνει. Όμως στο γήπεδο ήταν αγρίμι», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments