Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Θέλουν παραμονή του Πορτογάλου στον Πειραιά

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Θέλουν παραμονή του Πορτογάλου στον Πειραιά
Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν την παραμονή του έμπειρου μπακ, αλλά με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα του Πειραιά πάλεψε για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο μπακ. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε για την απόκτηση του καθώς γνώριζε πως είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορούσε να δώσει βοήθειες και στα δυο άκρα της άμυνας. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι άργησε να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να μη πάρει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε και ο ίδιος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γκασπάρ είναι ξεγραμένος. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος αμυντικός είναι δανεικός με οψιόν αγοράς και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποια οικονομική συμφωνία έγινε προ κορωνοϊού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Θέλει “έκπτωση” ο Ολυμπιακός

Αυτή τη στιγμή θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Ομάρ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος. Αυτή η ανάγκη οδηγεί την ομάδα να θέλει την παραμονή του Γκασπάρ. Για να μείνει, βέβαια, οι Πειραιώτες θα πρέπει να πληρώσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ της ρήτρας αγοράς του, κάτι που σύμφωνα με τους Πορτογάλους δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν.

Έτσι, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να γίνει… έκπτωση στην τιμή αγοράς του Γκασπάρ, ώστε να προχωρήσουν οι δύο ομάδες σε συμφωνία. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η στάση της Πορτογαλικής ομάδας που δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments