Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Αισθηματικά, επαγγελματικά, θέματα υγείας, οικονομικά. Όλα αυτά αφορούν καθημερινά όλους εμάς έχοντας πάντα το άγχος αν βρισκόμαστε στον δρόμο της επιτυχίας. Συνεχώς αναζητούμε τον τρόπο να πετύχουμε τους στόχους μας προκειμένου να έχουμε τη ζωή που εν τέλει επιθυμούμε.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και συνεχώς δημιουργούνται εμπόδια τα οποία απομακρύνουν πολλές φορές τον πολυπόθητο στόχο. Η Λίτσα Πατέρα, γνωστή αστρολόγος αναλύει σήμερα στην καθιερωμένη στήλη της στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Μαζί με όλα τα παραπάνω η κα Πατέρα αναφέρεται και στην πανδημία που δείχνει ημέρα με την ημέρα να καταλαγιάζει στη χώρα μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη μας, για να βρεθούμε με την οικογένεια. Είναι απαραίτητο να νιώσουμε ζεστασιά και τρυφερότητα και αυτό μας το δίνουν απλόχερα τα οικεία μας πρόσωπα. Ευτυχώς, το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά νέα για οικονομικά θέματα που θα μας ευχαριστήσουν. Αυτό θα ανακουφίσει την ψυχολογία μας και θα ανεβάσει τη διάθεσή μας.

Το ηθικό ανεβαίνει μετά το μεσημέρι, όπου το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργεί συνθήκες αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει στο να πετύχουμε στόχους που μπορεί να έχουμε. Οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα μπορεί να λυθούν με ευκολία, αρκεί να καταβάλουμε την ελάχιστη προσπάθεια. Αισθηματικά, η αρμονία που υπάρχει βοηθά στο να περάσουμε υπέροχα με το ταίρι μας. Η συναισθηματική και ψυχική ταύτιση είναι έντονη και μας δένει σε απόλυτο βαθμό με το άτομο που αγαπάμε.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments