Αθλητισμός

Ιατρική επιτροπή UEFA: «Η υγεία των παικτών είναι υψίστης σημασίας»

Ιατρική επιτροπή UEFA: «Η υγεία των παικτών είναι υψίστης σημασίας»
Ιατρική επιτροπή UEFA: Για τις προϋποθέσεις της επανεκκίνησης των αγώνων αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της UEFA, Τιμ Μάγιερ.

Ιατρική επιτροπή UEFA: Με δήλωσή του ο πρόεδρος της ιατρικής επιτροπή της UEFA, Τιμ Μάγιερ, εξέφρασε την πεποίθησή του πως εφόσον υπάρχουν τα κατάλληλα πρωτόκολλα και εφαρμοστούν από τις Λίγκες και τις ομάδες, μπορεί να επανεκκινήσουν οι αγώνες. «Κατά τη συζήτηση επιστροφής στο ποδόσφαιρο, στο τοπ επίπεδο, η υγεία των παικτών και όλων όσων εμπλέκονται σε αυτό και στους αγώνες είναι υψίστης σημασίας” τόνισε και συνέχισε:

“Όλοι οι ποδοσφαιρικοί οργανισμοί που σχεδιάζουν την επανεκκίνηση των αγώνων τους, θα παράγουν ολοκληρωμένα πρωτόκολλα που υπαγορεύουν υγειονομικές και επιχειρησιακές συνθήκες διασφαλίζοντας ότι προστατεύεται η υγεία όσων εμπλέκονται στα παιχνίδια και διατηρείται η ακεραιότητα της δημόσιας πολιτικής. Υπό αυτές τις συνθήκες και με πλήρη σεβασμό της τοπικής νομοθεσίας, είναι σίγουρα δυνατό να προγραμματιστεί η επανεκκίνηση των αγώνων που θα ανασταλούν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019 – 2020”.

Super League: «Ναι» στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος κατά πλειοψηφία

Εν τω μεταξύ, υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος της Super League 1 τάχθηκαν κατά πλειοψηφία οι ομάδες στην τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα, Τετάρτη. Σημειώνεται, πως δεν πρόκειται για απόφαση για το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι το πρωτάθλημα καθώς αυτό θα αποφασιστεί από την κυβέρνηση.

«Δεν παίρνουμε απόφαση για το αν ξεκινάμε. Συζητάμε για το αν θα στείλουμε αίτημα και μετά βλέπουμε τα επόμενα βήματα. Αν είμαστε θετικοί, μπορούμε να αρχίσουμε την επόμενη εβδομάδα σε μικρά γκρουπ προπονήσεις και θα περιμένουμε την υγειονομική επιτροπή», τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, με τις ΠΑΕ να αναμένουν πλέον το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00 τις ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments