Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Στη λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Γάλλος

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Στη λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Γάλλος
Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Στην μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Σειρήνες από την Τουρκία φαίνεται πως ηχούν για τον Ματιέ Βαλμπουενά. Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα ο Γάλλος των Πειραιωτών βρίσκεται στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, η οποία θέλει να τον κάνει ξανά δικό της.  Η υπόθεση του ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Γάλλος πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με τους “ερυθρόλευκους”. 

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βέβαια παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα του ανά πάσα στιγμή. 

Εν τω μεταξύ στις 6 Μαρτίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά. Η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών ανέφερε: “Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν, καθώς ο Γάλλος άσος έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του. Οι αδιαμφισβήτητες ηγετικές και ποδοσφαιρικές ικανότητες του Βαλμπουενά αποτέλεσαν βασικό συστατικό για την πορεία της ομάδα μας στην Ευρώπη και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου”.

“Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό”:

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική σελίδα, Sporx, ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στο λιμάνι φορώντας τα “ερυθρόλευκα”. “Δεν σκέφτομαι να σταματήσω. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Βελτιώνω το παιχνίδι μου και πλέον παίζω πιο απλά και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τη νέα σεζόν θα φοράω και πάλι τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μου αρέσει εδώ. Παίζουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχουμε 35.000 θεατές σε κάθε παιχνίδι.

Το μέλλον μου είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε με την Αρσεναλ στο Europa League και επιστρέψαμε στη βάση μας. Τότε, ενημερωθήκαμε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι της ομάδας κάναμε τεστ. Όλα βγήκαν αρνητικά. Μετά παίξαμε με την Γουλβς. Δώσαμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και ύστερα αναβλήθηκαν όλα τα ματς. Σε όλες τις διοργανώσεις” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments