Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στη γωνία για Φετφατζίδη οι «Πράσινοι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στη γωνία για Φετφατζίδη οι «Πράσινοι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού» παρακολουθούν στενά τη περίπτωση του επιθετικού του Άρη περιμένοντας καρτερικά αν εκείνος και η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών από την ελληνική αγορά βρίσκεται το «Τριφύλλι» στοχεύοντας στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ του Γιώργου Δώνη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι «Πράσινοι» παρακολουθούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να έρθουν στον σύλλογο με λίγα χρήματα και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά είναι και αυτή του επιθετικού του Άρη, Γιάννη Φετφατζίδη. Ο ταλαντούχος εξτρέμ πραγματοποιεί την πιο μεστή σεζόν της καριέρας αποδεικνύοντας πως μπορεί να φορέσει τα… παπούτσια του ηγέτη σε μια ομάδα.

Αυτά βλέπουν στον Παναθηναϊκό και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna.gr ρίχνοντας δειλά δειλά στη μάχη διεκδίκησης του. Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2021.  Παρά ταύτα, μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατόπιν κοινής συμφωνίας καθώς το συμβόλαιό του είναι άνω των 300 χιλ. ευρώ και θεωρείται αρκετά βαρύ για τον Άρη με τα υπάρχοντα δεδομένα της πανδημίας και των συνεπειών της, ενώ υπάρχουν επίσης και οφειλόμενα προς τον παίκτη.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να ντύσει στα πράσινα των βραχύσωμο μεσοεπιθετικό που είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά ως προς την ποιότητά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments