Αθλητισμός

Θόδωρος Καρυπίδης Άρης: Αιχμηρό “στόρι” απάντηση στις φήμες περί Παναθηναϊκού – Φετφατζίδη

Θόδωρος Καρυπίδης Άρης: Αιχμηρό “στόρι” απάντηση στις φήμες περί Παναθηναϊκού – Φετφατζίδη
Θόδωρος Καρυπίδης Άρης: Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν άφησε ασχολίαστο το σενάριο που θέλει τους «Πράσινους» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Θόδωρος Καρυπίδης Άρης: Τις τελευταίες ώρες όλο και πληθύνονται τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού του Άρη, Γιάννη Φετφατζίδη. Ο ταλαντούχος εξτρέμ διάγει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη για τη φετινή χρονιά.

Οι Πράσινοι» κοιτώντας στην ελληνική αγορά βλέπουν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσπαθήσουν να κυνηγήσουν τη περίπτωση του Φετφατζίδη, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna.gr το μέλλον του παίκτη στον Άρη δεν φαντάζει δεδομένο.

Η είδηση αυτή ωστόσο φαίνεται πως φέρνει ήδη αναστάτωση στο στρατόπεδο του Άρη, με τον μεγαλομέτοχο να αντιδρά στο δημοσίευμα και να στέλνει μέσω Instagram μήνυμα στον Παναθηναϊκό. Ο Θόδωρος Καρυπίδης με στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό κατέστησε σαφές πως η ομάδα του δεν προτίθεται να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει και ιδιαίτερα να αφήσει τους «Πράσινους» να τον αποκτήσουν.

Χαρακτηριστικά το ποστ του αναφέρει «Μην σκίσετε κανένα καλσόν εκεί στον ΠΑΟ, οι φορτωμένοι» και μετά αναφέρει την μεταγραφή του Διούδη όπου γράφει πως περίμενε δύο χρόνια για τις 150.000 ευρώ, που είχαν συμφωνηθεί. Είναι δεδομένο πως οι σχέσεις των δύο συλλόγων δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Έτσι το σενάριο της μετακίνησης του παίκτη μοιάζει να είναι αρκετά δύσκολο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments