Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη. Η γνωστή αστρολόγος μέσα από την τηλεόραση του OPEN αναλύει τις τύχες κάθε ζωδίου σε καθ’ έναν από τους παραπάνω τομείς.

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Καρκίνο, τονώνοντας το ηθικό μας, ιδιαίτερα αν ανήκουμε στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Τα συναισθήματα είναι έντονα και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον σε οικογενειακό επίπεδο, ώστε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε με ευκολία. Η σταθερότητα και η ζεστασιά που μας παρέχουν οι οικείοι μας δημιουργούν μια στέρεη ψυχολογική βάση. Θα μάθετε περισσότερα παρακάτω στο ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας.

Το πρωί η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τη διαίσθηση και την ανάγκη για αρμονία. Η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί σε οικογενειακό επίπεδο μας δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε αυτά που μας ανησυχούν. Υπάρχει διάθεση για να επιλυθεί ό,τι μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία μας. Αυτό θα μας οδηγήσει στο να επουλώσουμε πληγές και να ξεφύγουμε από απωθημένα που μας ταλαιπωρούν.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments