Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Καθημερινά όλοι μας έχουν σκέψεις για διάφορους τομείς της ζωής. Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι θέματα που απασχολούν διαρκώς τους ανθρώπους. Μέσα σε αυτά το τελευταίο διάστημα έρχεται να προστεθεί και το μεγάλο πρόβλημα στην υγεία, με την πανδημία να καραδοκεί και να δημιουργεί φόβο.

Οι προβλέψεις των ζωδίων μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε αρκετά από τα ερωτήματα που μας βασανίζουν. Κάθε ζώδιο βιώνει διαφορετικά τις καταστάσεις και αντιδρά με άλλο τρόπο. Η γνωστή αστρολόγος, Βίκυ Παγιατάκη δίνει το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό και εξηγεί αναλυτικά τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα σε κάθε ζώδιο.

Το τετράγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος) σε επικοινωνιακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας.

Υπό την επιρροή του τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο, η προσωπική διαχείριση των συναισθημάτων είναι πολύ σημαντική, καθώς εμείς ή οι άλλοι μπορούμε να γίνουμε απόλυτοι στις απόψεις μας. Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν οι συζητήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε ψυχρότητα και αντιπαραθέσεις, λόγω της αδιαλλαξίας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments