Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης για Καλάθη

Ρεάλ Μαδρίτης για Καλάθη
Ο δρόμος του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πως είναι αναγκασμένη να βγει στην αγορά για την αντικατάστασή του.

Ανακατατάξεις αναμένονται για άλλο ένα καλοκαίρι στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους της Ευρωλίγκα. Με το καλοκαίρι να πλησιάζει όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Αργεντινό σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φακούντο Καμπάτσο να αποχωρεί από την Ισπανία και να περνά την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αγωνιζόμενος την επόμενη σεζόν στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Αργεντινός γκαρντ φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα δύο από αυτές έχουν δείξει πως τον θέλουν περισσότερο. Πρόκειται για τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Ντάλας Μάβερικς. Μάλιστα θυμίζουμε πως στην ομάδα του Ντάλας αγωνίζεται και ο Λούκα Ντόντσιτς με τον οποίο συνεργάστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία στη «Βασίλισσα».

Η ενδεχόμενη μετακίνηση του Φακούντο Καμπάτσο στο ΝΒΑ θα σημάνει αυτόματα την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αργεντινού στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι με «γεμάτες τσέπες» είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσουν επιλογές από το πρώτο ράφι προκειμένου να καλύψουν τα προσόντα του χαρισματικού Αργεντινού γκάρντ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρώτος στόχος για τους Ισπανούς είναι ο γκαρντ του Παναθηναικού, Νικ Καλάθης ενώ εν συνεχεία ακολουθεί ένας ακόμη Έλληνας. Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος παράλληλα με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments