Ελλάδα

Κρήτη νεκρός: Νταλίκα πάτησε πεζό και τον σκότωσε

Κρήτη νεκρός: Νταλίκα πάτησε πεζό και τον σκότωσε
Κρήτη νεκρός: Φρικτό θάνατο βρήκε 60χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς οδηγός νταλίκας δεν τον είδε και τον πάτησε όταν εκείνος διέσχιζε τη διάβαση πεζών.

Κρήτη νεκρός: Φρικτό τροχαίο έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Ένας 60χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, καθώς νταλίκα δεν τον είδε με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω του και να τον σκοτώσει ακαριαία.

Το περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Στην Κρήτη καθημερινά το οδικό δίκτυο αφήνει πίσω τους αθώες ψυχές, με την περιοχή να βρίσκεται παραδοσιακά στις πρώτες θέσεις με τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα. Σήμερα όμως το συμβάν αφορούσε πεζό, με έναν 60χρονο να χάνει τη ζωή του καθώς ο οδηγός διερχόμενης νταλίκας δεν τον είδε ποτέ.

Ο άνδρας – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άνω των 60 ετών – βρέθηκε σε διάβαση πεζών, στην παραλιακή στο ύψος του Τελωνείου και ξεκίνησε να διασχίζει το δρόμο, περνώντας μπροστά από νταλίκα, που ήταν σε στάση στο φανάρι.

Το πράσινο για την νταλίκα άναψε, ο οδηγός δεν είδε τον πεζό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει … περνώντας από πάνω του. Ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο… Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν πως ποδοπατήθηκε ο άτυχος άνδρας. Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι διαπιστώνοντας πως ο άτυχος άνδρας είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα ξεκινώντας με την ανάκριση του οδηγού της νταλίκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments