Ελλάδα

Διονύσης Σαββόπουλος Πρωτοψάλτη: Τάχθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας

Διονύσης Σαββόπουλος Πρωτοψάλτη: Τάχθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας
Διονύσης Σαββόπουλος Πρωτοψάλτη: Ο σπουδαίος ερμηνευτής με προσωπική ανάρτηση στο Facebook πήρε θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στους δρόμους της Αθήνας με την υπαίθρια συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Διονύσης Σαββόπουλος Πρωτοψάλτη: Στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία έδωσε την περασμένη Κυριακή μία «κινητή συναυλία» με στόχο την εμψύχωση των Αθηναίων – εν μέσω κορωνοϊού – στάθηκε ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος.

«Τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος, θέλω να πω και εγώ ένα μπράβο στην Άλκηστη για την πρωτοβουλία της. Μπορεί να υπήρξε ίσως μια αβλεψία με εκείνη την μάζωξη έξω απ το Μαξίμου αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία αυτής της πρωτοβουλίας». Και πρόσθεσε: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε και γύρισε τους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας- τρεις ώρες non stop- από καρότσα φορτηγού, για να ψυχαγωγήσει και να ανεβάσει το ηθικό των συμπολιτών της που λόγω πανδημίας εγκαταβιούν έμφοβοι και περίκλειστοι στα τετραγωνικά τους και τους εξώστες τους πολύ καιρό τώρα».

«Κυρίως όμως, με την ωραία αυτή χειρονομία της, μας υπενθύμισε ότι τώρα είναι ο καιρός της προσφοράς και όχι του ατομικισμού. Ευχαριστώ λοιπόν και εγώ την Άλκηστη για την γενναιοδωρία της και προτείνω στους Δήμους και στους πολιτιστικούς συλλόγους να ενθαρρύνουν ή και να προγραμματίσουν ανάλογες εκδηλώσεις για το Καλοκαίρι» έσπευσε να συμπληρώσει.

Τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος, θέλω να πω και εγώ ένα μπράβο στην Άλκηστη για την πρωτοβουλία της. Μπορεί να υπήρξε…

Gepostet von Dionysis Savvopoulos am Mittwoch, 29. April 2020

Ο κ. Σαββόπουλος τέλος, κάλεσε το υπουργείο Πολιτισμού να «σκεφτεί σοβαρά και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα των μουσικών και των συνεργατών τους». Κι αυτό, διότι είναι σχεδόν απίθανο να διεξαχθούν συναυλίες εντός του καλοκαιριού, ενώ έχουν ήδη ακυρωθεί όλες οι μουσικές εκδηλώσεις από τον Φεβρουάριο έως σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments