Lifestyle

Ο άγνωστος γάμος του Νίκου Μάνεση που κράτησε μόνο 1,5 εβδομάδα

Ο άγνωστος γάμος του Νίκου Μάνεση που κράτησε μόνο 1,5 εβδομάδα
Ήταν ένα γεγονός που δεν είχε απασχολήσει κανέναν γι'αυτό και ελάχιστοι το γνωρίζουν.

Είναι από τους πλέον εξαιρετικούς δημοσιογράφους που έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση συναδέλφων και τηλεθεατών. Ο Νίκος Μάνεσης μας ενημερώνει κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Alpha με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ παρουσιάζει και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Εκτός από πετυχημένος επαγγελματίας είναι και ένας υπέροχος οικογενειάρχης παντρεμένος με την δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν ότι πριν από πάρα πολλά χρόνια ο Νίκος Μάνεσης είχε κάνει έναν ακόμη γάμο, ο οποίος όμως δεν κράτησε παρά για 1,5 εβδομάδα! Ήταν με την γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία είχε γνωριστεί με τον Νίκο Μάνεση μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος που τους οδήγησε πολύ σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο ο γάμος αυτό δεν είχε διάρκεια.

Μετά το χωρισμό τους ο καθένας συνέχισε το δικό του δρόμο. Σε μια παλιά συνέντευξή του ο Νίκος Μάνεσης είχε ερωτηθεί από την Ναταλία Γερμανού για τον γάμο του με την Φωτεινή Δάρρα με τον ίδιο να απαντά: “Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments