Ελλάδα

Σωτήρης Τσιόδρας για βουλευτής – Τα νούμερα ξαφνιάζουν

Σωτήρης Τσιόδρας για βουλευτής – Τα νούμερα ξαφνιάζουν
Τι δείχνουν τα νούμερα αν ο κ. Τσιόδρας διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων.

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα είναι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει μπει στην καθημερινότητα όλων των Ελλήνων, που κάθε απόγευμα στήνονται μπροστά από μια οθόνη να τον ακούσουν που ενημερώνει για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ήδη σε κάποιες δημοσκοπήσεις η δημοτικότητά του “χτυπάει” πολύ υψηλά νούμερα, ενώ η πλειοψηφία έχει θετική γνώμη για το άτομό του.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το όνομά του να φιγουράρει και σε στοιχηματικές εταιρείες. Έτσι, οι μπουκ έβγαλαν ένα ενδιαφέρον στοίχημα που δεν αποκλείεται να απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις αποδόσεις αν ο Σωτήρης Τσιόδρας διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού έχει σημαντικές πιθανότητες σύμφωνα με τους μπουκ να εκλεγεί. Μάλιστα το στοίχημα στο “να εκλεγεί” δίνει απόδοση 3.30 ενώ το να μην είναι υποψήφιος δίνει 1.30. Από την απόδοση του 31.00 στο να είναι υποψήφιος και να μην εκλεγεί καταλαβαίνει κανείς πόση απήχηση έχει ο κ. Τσιόδρας στους πολίτες.

Βέβαια ο κ. Τσιόδρας ουδέποτε έχει αναφερθεί στην περίπτωση να είναι υποψήφιος βουλευτής, ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτό το διάστημα είναι να βγει η Ελλάδα από την πανδημία του κορωνοϊού με τις όσο δυνατόν λιγότερες απώλειες. Παράλληλα με ερευνητικές ομάδες μελετούν και εξετάζουν ώστε να βρεθεί κάποιο φάρμακο και εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments