Lifestyle

H Μαρία Ματσούκα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αδερφή της

H Μαρία Ματσούκα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αδερφή της
Η Μαρία Ματσούκα είναι από τις γυναικείες παρουσίες που δύσκολα περνούν απαρατήρητες.

Μαριά Ματσούκα: Ξέρει και η ίδια πως κουβαλά ένα επίθετο με βαριά ιστορία στην σόουμπιζ. Η αδερφή της, Δήμητρης είναι αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς που έχουν περάσει από την τηλεόραση και το θέατρο. Ωστόσο η Μαρία δεν πηγαίνει πίσω καθώς διαθέτει όλα εκείνα που την χαρακτηρίζουν ως μια παρουσία που μπορεί να απογειώσει κάθε αρσενικό.

Η Μαρία Ματσούκα είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Ματσούκα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα και είναι κριός στο ζώδιο. Η οικογένεια της ασχολείται με τα καλλιτεχνικά κάτι που επηρέασε κι αυτήν στην ζωή της. Ο πατέρας της Δημήτρης είναι επαγγελματίας τραγουδιστής με πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο. ενώ η αδερφή της, είναι η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός Δήμητρα Ματσουκα.

Η Μαρία εκτός από το τραγούδι, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε ν’ ασχοληθεί και με τα ρούχα. Έχει κάνει δική της συλλογή με μαγιό. Της αρέσει πολύ να διασκεδάζει, να πηγαίνει σινεμά αλλά και να πηγαίνει για ψώνια. Αγαπάει ακόμη τα ταξίδια. Αγαπημένος προορισμός της είναι η Ύδρα και η Μύκονος.

Η Μαρία Ματσούκα είναι ένα θηλυκό που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Ξανθιά, με σμιλευμένο κορμί και πληθωρική, έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Ειδικά όταν φωτογραφίζεται με μαγιό, αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό αποδεικνύοντας ότι έχει πολλά κοινά σημεία με τη Δήμητρα Ματσούκα. Μία μικρή γεύση από τις αναρτήσεις της αρκεί για να καταλάβεις όλα τα παραπάνω και να την ακολουθήσεις αμέσως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments