Αθλητισμός

Βίκτωρας Κλωναρίδης Άρης: Κουβέντα για τον παίκτη της ΑΕΚ στο Χαριλάου

Βίκτωρας Κλωναρίδης Άρης: Κουβέντα για τον παίκτη της ΑΕΚ στο Χαριλάου
Βίκτωρας Κλωναρίδης Άρης: Ο έμπειρος επιθετικός είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Βίκτωρας Κλωναρίδης Άρης: Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειχνε να τον υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα και στην προετοιμασία είχε δείξει εξαιρετικό πρόσωπο. Ωστόσο ένας τραυματισμός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν τον πήγε πίσω. Τότε ήρθαν οι αλλαγές προπονητή και ο Κλωναρίδης έμεινε στο περιθώριο.

Στα τελευταία παιχνίδι πριν τη διακοπή ο Κλωναρίδης πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Μάσιμο Καρέρα υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και ο Ελληνοβέλγος είναι μέσα σε αυτούς. Ωστόσο η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού.

Κουβέντα για Κλωναρίδη στον Άρη

Για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση για το μέλλον του Κλωναρίδη στην ΑΕΚ. Ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά σίγουρα θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πάντως αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο και μείνει ελεύθερος, αρκετές ομάδες της Super League θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Οι άνθρωποι του Άρη παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις της υπόθεσης. Φυσικά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον. Άλλωστε ο Κλωναρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής σε καλή ηλικία που έχει ακόμα ποιοτικά χρόνια μπροστά του. Μια ομάδα σαν τον Άρη που παίζει επιθετικά και έχει μεγάλους στόχους θα ήταν ιδανικός προορισμός για τον παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments