Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 27 συμβάσεις στη ΔΕΗ – Δείτε την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: 27 συμβάσεις στη ΔΕΗ – Δείτε την προκήρυξη
ΑΣΕΠ: Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Με 27 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η ΔΕΗ. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά έως τις 7 Μαΐου 2020. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ – ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (11 θέσεις)
  • ΔΕ Χειριστής Κατεργασίας Ύδατος (Βάρδια) (1 θέση)
  • ΔΕ Τεχνίτης Δομικών Έργων (Υδραυλικών) (1 θέση)
  • ΔΕ Τεχνίτης Δομικών Έργων (Οικοδόμος) (2 θέσεις)
  • ΔΕ Τεχνίτης Δομικών Έργων (Ελαιοχρωματιστής) (2 θέσεις)
  • ΥΕ Τραπεζοκόμος (1 θέση)
  • ΥΕ Εργατών (9 θέσεις)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ΣΟΧ ΔΕΗ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ» με σήμανση έκδοσης 05.02.2020 δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ

Α. Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:

  • 1. Προηγούνται οι Δημότες της Τοπικής Κοινότητας ΡΟΔΙΑΣ (της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου) του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, εντός του οποίου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Σταθμού (Α΄ βαθμός εντοπιότητας).
  • 2. Έπονται οι Δημότες των υπόλοιπων Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ (Αχλάδας, Γαζίου, Καλεσίων και Φόδελε) (Β΄ βαθμός εντοπιότητας).
  • 3. Έπονται οι Δημότες των πλησιέστερων προς τις εγκαταστάσεις του Σταθμού Δημοτικών Ενοτήτων (ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΡΟΥΣΩΝΑ, ΤΥΛΙΣΟΥ) (Γ΄ βαθμός εντοπιότητας).
  • 4. Έπονται οι Δημότες των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων των Δήμων του Νομού Ηρακλείου (Δ΄ βαθμός εντοπιότητας).
  • 5. Έπονται οι Δημότες των Δήμων όλων των Νομών της χώρας (Ε΄ βαθμός εντοπιότητας).

Β. Για την απόδειξη της εντοπιότητας οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό (ή βεβαίωση) πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερο των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής) του Δήμου, ότι είναι δημότες του συγκεκριμένου Δήμου με ρητή σ’ αυτό αναφορά της Δημοτικής Ενότητας ή/και της Τοπικής/Δημοτικής Κοινότητας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, κατά περίπτωση, επίπεδα εντοπιότητας. Οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια που είναι πολίτες Κράτους – Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αποδείξουν την ιδιότητα του δημότη, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον οικείο Δήμο, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής), στην οποία να αναγράφεται ότι διαμένουν μόνιμα σε συγκεκριμένη Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα ή Δημοτική Ενότητα των ως άνω δήμων, κατά τον ελάχιστο χρόνο που ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και απαιτείται για την εγγραφή Ελλήνων πολιτών στα δημοτολόγια αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments