Διεθνή

Κορωνοϊός Γερμανία: 74 νέοι θάνατοι – 6.649 συνολικά οι νεκροί

Κορωνοϊός Γερμανία: 74 νέοι θάνατοι – 6.649 συνολικά οι νεκροί
Κορωνοϊός Γερμανία: 793 ήταν τα κρούσματα που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ οι νεκροί έφτασαν τους 6.649.

Κορωνοϊός Γερμανία: Σύμφωνα με τον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες, ακόμη 74 άνθρωποι υπέκυψαν στον κορωνοϊό τις τελευταίες 24 ωρες, με το συνολικό απολογισμό των θυμάτων να φθάνει στα 6.649. Ωστόσο, ο ημερήσιος απολογισμός καταγράφει μείωση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Οι θάνατοι που ανακοινώθηκαν ανέρχονταν σε 94 χθες Σάββατο και σε 193 προχθές Παρασκευή.

Επίσης τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 793 σε 162.496, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Συμπεραίνεται ωστόσο, ότι ο αριθμός τους είναι  χαμηλότερος από αυτόν της προηγουμένης (945) και υποδιπλάσιος από αυτόν της Παρασκευής (1.639).

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 3,44 εκατομμύρια κρούσματα που νέου κορωνοϊού έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο, ενώ 243.015 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Reuters. Παράλληλα  επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης έχουν αναφερθεί σε περισσότερες από 210 χώρες και περιοχές σε ολοκληρο τον πλανήτη, από την καταγραφή των πρώτων περιπτώσεων κορωνοιού στην Κίνα, το Δεκέμβριο του 2019.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε τα νέα από χώρες της Ευρώπης. Αισιόδοξη “ανάσα” σχετικά με τον ιό, προβληματισμός ωστόσο, για την οικονομία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments