Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ρέι: Θα μείνει ο Αργεντινός στην Τούμπα;

ΠΑΟΚ Ρέι: Θα μείνει ο Αργεντινός στην Τούμπα;
ΠΑΟΚ Ρέι: Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Αργεντινού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Θα μείνει στην Τούμπα που δείχνουν να μην τον υπολογίζουν, θα πάει ξανά δανεικός ή κάτι άλλο;

ΠΑΟΚ Ρέι: Από τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται μέχρι τώρα να υπολογίζουν τον Ροντρίγκο Ρέι, ωστόσο για να υπάρξει νέος δανεισμός σε άλλη ομάδα θα πρέπει να ανανεωθεί ξανά το συμβόλαιό του που τελειώνει τον Ιούνιο του 2021. Εκτός κι αν αλλάξει γνώμη ο Αμπέλ Φερέιρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα LiveSport.

O υψηλόσωμος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ παίζει δανεικός στην Αργεντινή και την Γκοδόι Κρους. Σε 7 παιχνίδια φέτος έχει δεχθεί 10 γκολ, ενώ έχει κρατήσει δύο φορές απαραβίαστη την εστία του.

Ο 29χρονος έχει δύσκολα εμπόδια να αντιμετωπίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» αφού μπροστά του βρίσκονται δύο πολύ δυνατοί τερματοφύλακες, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Ρέι ξέρει ότι βρίσκεται σε δυσχερή θέση όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος σε συνέντευξη του τον προηγούμενο μήνα σε μέσο της πατρίδας του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την δεδομένη χρονική στιγμή να μιλήσω για το μέλλον μου. Η κατάσταση είναι αβέβαιη, δεν ξέρουμε καν πότε θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν δεν εξαρτάται από εμένα, τα δικαιώματα μου ανήκουν στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Αργεντινός τερματοφύλακας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν ο Ρέι φέρει μια πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του από άλλη ομάδα στην Τούμπα θα τη συζητήσουν σοβαρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments