Αθλητισμός

Super League: Η πρόταση των ΠΑΕ για τις περικοπές συμβολαίων

Super League: Η πρόταση των ΠΑΕ για τις περικοπές συμβολαίων
Super League: Αναλυτικά η πρόταση που έγινε από τις ομάδες στην τηλεδιάσκεψη Super League - ΠΣΑΠ για μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Super League: Αρκετή συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η είδηση που αφορά τις συζητήσεις της Super League με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) σχετικά με τις μειώσεις που θέλουν να κάνουν οι ΠΑΕ στα συμβόλαια των αθλητών λόγω της αγωνιστικής απραξίας, η οποία επηρεάζει τα έσοδά τους.  Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η πρόταση που έγινε για μείωση, αποτελούσε πρόταση τριών ομάδων, του Παναθηναϊκού του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Το working group της Super League, έχει συζητήσει την πρόταση που θα κάνει η λίγκα προς τον ΠΣΑΠ.

Στην τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της λίγκας που έγινε την Πέμπτη, ενημερώθηκαν όλες οι ΠΑΕ για την πρόταση και αφού συμφώνησαν, εξουσιοδότησαν το working group να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΣΑΠ.  Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε Super League και ΠΣΑΠ. Σε αυτή συμμετείχαν: το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τα μέλη του working group της λίγκας (Λυσάνδρου ως πρόεδρος και ως ΑΕΚ, Μάκης Γκαγκάτσης από ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης από Παναθηναϊκό, Κάτια Κοξένογλου από Ατρόμητο, Γιάννης Οικονομάκης ως νομικός σύμβουλος της λίγκας και Νίκος Μπάρτζης ως νομικός σύμβουλος ΕΠΟ).

Σημειώνεται, πως ο Αλέξης Κούγιας από την ΑΕΛ και η Λίνα Σουλούκου από τον Ολυμπιακό, έχουν παραιτηθεί από το working group. Η πρόταση που έγινε λοιπόν ήταν: Μείωση 25% στις δόσεις συμβολαίου αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει πάλι και ολοκληρωθεί ή μείωση 33% στις δόσεις συμβολαίου αν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά. Οι άνθρωποι του ΠΣΑΠ την άκουσαν, θα την μεταφέρουν τις επόμενες ημέρες στα υπόλοιπα μέλη και θα απαντήσουν αν οι παίκτες την δέχονται ή όχι.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζεται, πως από την Τρίτη ξεκινούν οι προπονήσεις αθλητών σε σωρεία αθλημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτών που αγωνίζονται σε ομάδες της Super League 1:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments