Ειδήσεις

Πότε ανοίγουν ΙΚΕΑ, Jumbo – Τι ισχύει με Public, Πλαίσιο και Κωτσόβολο

Πότε ανοίγουν ΙΚΕΑ, Jumbo – Τι ισχύει με Public, Πλαίσιο και Κωτσόβολο
Πότε ανοίγουν: Από τη Δευτέρα που ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού, άνοιξαν μαγαζιά του λιανικού εμπορίου. Τώρα το ερώτημα είναι πότε ανοίγουν ΙΚΕΑ, Jumbo, Public, Πλαίσιο, Κωτσόβολος.

Πότε ανοίγουν: Από χθες Δευτέρα άνοιξαν καταστήματα λιανεμπορίου, ενώ άλλα, μεγαλύτερα, ετοιμάζονται (όπως IKEA και Jumbo) να επανέλθουν από τις 11 Μαΐου.

Τα IKEA ανοίγουν στις 11 Μαΐου. «Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, σε όλους τους τομείς και να σας υποδεχτούμε ξανά στα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών μας από Δευτέρα 11 Μαΐου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο facebook.

Τι ισχύει για τα Jumbo

Επίσης και τα Jumbo είναι στις επιχειρήσεις που αναμένεται να ανοίξουν στις 11 Μαΐου. Σύμφωνα με ανάρτηση του καταστήματος στο Facebook, ανοίγουν επίσημα στις 11/05, με ωράριο 10:00 με 21:00. Ωστόσο, κλειστά θα παραμείνουν αυτά που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και συγκεκριμένα τα εξής καταστήματα: Σπάτα (Smart Park), Ίλιον (Escape Center), Πάτρα (Veso Mare), Μαρούσι Avenue.

Να σημειώσουμε πως τα εμπορικά κέντρα προγραμματίζεται να ανοίξουν την 1η Ιουνίου.

Για τα Public

Τα Public άνοιξαν σήμερα αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως βιβλία, ηλεκτρονικά, κινητά, γραφική ύλη, κομπιούτερ, αξεσουάρ τηλεφωνίας και άλλα.

Πλαίσιο

«Από 4/5 ανοίγουμε όλα μας τα καταστήματα εκτός του Μall και του Athens Heart με ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00-20:00», αναφέρει η εταιρία.

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ανακοίνωση της εταιρείας: Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 04/05! Στα καταστήματά μας έχουν ληφθεί κατ’ ελάχιστον όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές για την ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτησή σας. Στην είσοδο των καταστημάτων δίνονται κάρτες εισόδου για ελεγχόμενη ροή των επισκεπτών, τηρείται κατ’ ελάχιστον απόσταση 2μ, αντισηπτικά υγρά βρίσκονται σε διάφορα σημεία εντός των καταστημάτων, έχουν τοποθετηθεί Plexiglass στα ταμεία και στους χώρους service & παραλαβής εμπορευμάτων ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας ανέπαφα με χρήση κάρτας με την υπηρεσία Pay Express και να λάβετε την απόδειξή σας με sms. Επιπλέον, οι χώροι καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σας παρακαλούμε με τη σειρά μας να τηρείτε αυστηρά τα μέτρα ατομικής ευθύνης και υγιεινής και προτείνουμε να εισέρχεστε με μάσκα στα καταστήματά μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments