Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Οι δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μεγάλη σημασία θα δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης, βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας χρονικής περιόδου που θα διαρκέσει 1,5 χρόνο. Ουσιαστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης, στο προσκήνιο βγαίνουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις επαφές όχι μόνο τις κοινωνικές και τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές. Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, για νέες συνεργασίες, γενικότερα θα δοθεί η ευκαιρία να επεκταθούν οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή να δημιουργηθούν καινούργιες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, η προσοχή θα είναι επικεντρωμένη στις σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, κοινωνικές, θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη για κοινωνικοποίηση, για συντροφικότητα, και γενικότερα για συναισθηματική ασφάλεια. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι πολύ δύσκολο να πορευτούν μοναχικά, βασική τους ανάγκη θα είναι να ενισχύσουν τους φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς. Έρχονται ανοίγματα για νέες γνωριμίες, σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει το άνοιγμα για σταθερή σχέση. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για φλερτ για συναναστροφές, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για συστάσεις και επαφές με καινούργια πρόσωπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments