Αθλητισμός

Bundesliga επανέναρξη: Στις 15 Μαΐου ξεκινάει ξανά το γερμανικό πρωτάθλημα

Bundesliga επανέναρξη: Στις 15 Μαΐου ξεκινάει ξανά το γερμανικό πρωτάθλημα
Bundesliga επανέναρξη: Είναι οριστικό. Η Bundesliga ξεκινάει ξανά στις 15 Μαΐου αφού η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ έδωσε την απαραίτητη άδεια.

Bundesliga επανέναρξη: Οι φίλοι του ποδοσφαίρου το περίμεναν και είναι πλέον επίσημο. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έδωσε την έγκριση της και η σέντρα στη Bundesliga ορίστηκε στις 15 Μαΐου. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα που θα δει στην Ευρώπη το πρωτάθλημά της να ξεκινάει μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και τις διακοπές των αγώνων.

Προπονήσεις έχουν αρχίσει και σε άλλες χώρες, αλλά δεν υπάρχει τελική ημερομηνία επανέναρξης σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η ηλεκτρονική έκδοση της Bild μετέφερε την πληροφορία ότι οι διοικήσεις των 20 ομάδων έμαθαν την είδηση από την ίδια τη διοργανώτρια αρχή. Η καγκελάριος ενέκρινε τη διεξαγωγή των παιχνιδιών κεκλεισμένων των θυρών, στο γενικότερο πλαίσιο της άρσης των περιορισμών στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Έτσι, σε 9 μέρες από σήμερα οι Γερμανοί θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ποδόσφαιρο, έστω και από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους και μαζί με αυτούς και εμείς. Η πρώτη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί είναι το Πάντερμπορν – Φορτούνα Ντίσελντορφ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments