Αθλητισμός

ΠΑΟΚ κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ των ποδοσφαιριστών – Σήμερα η επιστροφή στις προπονήσεις

ΠΑΟΚ κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ των ποδοσφαιριστών – Σήμερα η επιστροφή στις προπονήσεις
ΠΑΟΚ κορωνοϊός: Οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων των τεστ χαροποίησαν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» καθώς κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν εμφανίστηκε θετικός στον ιό.

ΠΑΟΚ κορωνοϊός: Παίκτες, τεχνικό τιμ, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, τα μέλη του ιατρικού επιτελείου και γενικά όλοι όσοι θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία για προπονήσεις, υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοιό. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κανείς δεν έχει προσβληθεί από τον ιο και έτσι από σήμερα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Το ραντεβού των παικτών είναι προγραμματισμένο για τις 3.00μμ. Οι προπονήσεις θα γίνουν σε 4 γκρουπ σε διαφορά κομμάτια του αγωνιστικού χώρου των δύο γηπέδων που υπάρχουν στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου και με διαφορά 45′.

Παρατείνεται ο δανεισμός του Μίσιτς για έναν μήνα

Νέα δεδομένα έφερε στο προσκήνιο ο κορωνοϊός. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την επέκταση του δανεισμού του Κροάτη μέσου κατά έναν μήνα.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους «ασπρόμαυρους» να ενεργοποιήσουν τη σχετική οψιόν τον Ιούνιο και όχι στα τέλη Μαΐου, όπως προέβλεπε η αρχική συμφωνία με τους Πορτογάλους. Σε κάθε περίπτωση, στην Τούμπα υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την μεταγραφή και κατά συνέπεια την παραμονή του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments