Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: « Χαρούμενοι που επιστρέφουμε – Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα»

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: « Χαρούμενοι που επιστρέφουμε – Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα»
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο τεχνικός των «Ερυθρόλευκων» περιμένει πως και πως την επιστροφή της ομάδας του στις προπονήσεις.

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Πριν περίπου δύο μήνες οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους για τη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ως πρωτοπόροι συνεχίζοντας τόσο στην Ευρώπη όσο και στον θεσμό του κυπέλλου.

Σήμερα όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες περιμένουν με αγωνία την επανέναρξη των προπονήσεων αλλά και της τρέχουσας σεζόν, η οποία κόπηκε «βίαια» έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας. Οι συνθήκες πλέον είναι ικανές να φέρουν την σταδιακή επιστροφή των ποδοσφαιριστών στη δράση ξεκινώντας πρώτα από τις προπονήσεις πηγαίνοντας μετέπειτα στο αγωνιστικό σκέλος.

Από πλευράς Ολυμπιακού άπαντες εμφανίζονται έτοιμοι να συνεχίσουν τη σεζόν κυνηγώντας όλους τους στόχους. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε την προσμονή του για την επιστροφή στην κανονικότητα και τις προπονήσεις τονίζοντας ωστόσο πως το βασικό μέλημα όλων είναι η υγεία των αθλητών.

Ο Πορτογάλος προπονητής με μήνυμά του στα social ανέφερε σχετικά με την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις μετά το τέλος της καραντίνας: «Ένα βήμα πιο κοντά! Είμαστε χαρούμενοι που γυρίζουμε ασφαλείς πίσω στη δουλειά και ελπίζουμε με τις απαραίτητες ιατρικές προφυλάξεις, να μπορέσουμε να τελειώσουμε σύντομα το πρωτάθλημα. Να προσέχετε όλοι και να μείνετε ασφαλείς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments