Αθλητισμός

Volley League προπονήσεις: Πατάνε ξανά παρκέ μέσα στον Μάιο

Volley League προπονήσεις: Πατάνε ξανά παρκέ μέσα στον Μάιο
Volley League προπονήσεις: Οι προπονήσεις στη Volley League αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο, ενώ σε επόμενη τηλεδιάσκεψη θα παρθεί απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Volley League προπονήσεις: Αν όλα πάνε καλά, τότε βάσει των τωρινών δεδομένων για τον κορωνοϊό, οι ομάδες της Volley League επιστρέφουν στις προπονήσεις εντός του Μαΐου έτσι ώστε η φετινή αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί στα γήπεδα. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των τηλεδιασκέψεων που είχε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., Παντελής Ταρνατόρος, με την αθλητική ηγεσία και τους φορείς του ελληνικού βόλεϊ για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Χθες το πρωί, Τρίτη 5 Μαΐου, είχε επαφή με το προεδρείο του Π.Α.Σ.Α.Π., όπου ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών, Παναγιώτης Πελεκούδας, επιβεβαίωσε την πρόθεση να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να στεφθεί ο πρωταθλητής στον αγωνιστικό χώρο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Ταρνατόρος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργο Καραμπέτσο και τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. που είναι και μέλη του Ε.Ο.Δ.Υ., προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική έναρξης της προετοιμασίας των αθλητών.

Η θέληση και ο σχεδιασμός της Γ.Γ.Α., πάντοτε σύμφωνα με τις εξελίξεις, είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία των επαγγελματικών ομάδων μέσα στον μήνα που διανύουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments