Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο είναι μία θετική όψη που θα φέρει δυναμισμό, τονώνεται η αυτοπεποίθηση, ενισχύονται οι εσωτερικές άμυνες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε επαγγελματικά ζητήματα θα πρέπει να δοθεί πολύ μεγάλη σημασία στις συναδελφικές σχέσεις, στα ρίσκα και στα καινούργια σχέδια που οργανώνονται. Η σκέψη θα πρέπει να είναι αντικειμενική, οι στόχοι θα πρέπει να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια.

Το πέρασμα της Σελήνης από τον Ζυγό στον Σκορπιό θα φέρει έντονο συναισθηματισμό, τάσεις μυστικοπάθειας, ενδεχομένως οι σκέψεις και οι εικασίες να γίνουν καχύποπτες. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κτητικοί χαρακτήρες, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν σκηνές ζήλιας που θα απορρέουν από καχυποψίες. Ίσως να δοθεί έκταση στις ανασφάλειες και στις αμφισβητήσεις, ενδεχομένως κάποιες καταστάσεις να κλονίσουν την εμπιστοσύνη. Η διαίσθηση και το ένστικτο θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα βοηθήσουν σημαντικά στο να παρθούν αποφάσεις όχι μόνο σε ζητήματα προσωπικής φύσης αλλά και οικονομικής.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments