Αθλητισμός

Απογοητευμένος ο Γιαννακόπουλος

Απογοητευμένος ο Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Για απογοήτευση του Δημήτρη Γιαννκόπουλου κάνουν λόγο αναρτήσεις και δημοσιεύματα, ενώ φαίνεται ότι ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού φαίνεται να ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου.

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Συνέντευξη Τύπου φαίνεται να ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να μιλήσει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι και πέρσι ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» είχε δώσει αντίστοιχη συνέντευξη.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Γιανναράς στο Facebook: Σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ορίσει την ημερομηνία που θα δώσει συνέντευξη τύπου για να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι η συνέχεια της περσινής συνέντευξης που είχε δώσει ο ίδιος για τα θέματα κυρίως του Paoalive και του Βοτανικού. Ο χρόνος που είχε προαναγγείλει για την αναμονή κάποιων εξελίξεων, προϋποθέσεων και δεσμεύσεων από πλευράς της πολιτείας, συμπληρώθηκε και ο ίδιος θα κάνει την αποτίμηση του διαστήματος που πέρασε. Ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, θα μιλήσει και για την επόμενη μέρα και τα μελλοντικά του πλάνα στη λειτουργία των τμημάτων στη μετά κορωναιου εποχή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πολύ προβληματισμένος αλλά και απογοητευμένος από πολλά πρόσωπα και πράγματα και σίγουρα θέλει να ορίσει με σαφήνεια στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τις θέσεις του και την στάση του από εδώ και πέρα. Ο αθλητισμός άλλωστε είναι και ένας τομέας που έχει πληγεί παρά πολύ μετά την πανδημία και οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι σε έξαρση. Αυτό δημιουργεί πολλές αμφιβολίες για την εύρυθμη λειτουργία και το μέλλον είναι δύσκολο και κυρίως άγνωστο.

Γνωρίζουμε όλοι τις προσπάθειες που έχει καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιαννακόπουλος, όπως και επίσης ότι εκτός του απλού κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, δυστυχώς δεν βρέθηκαν άλλοι συμπαραστάτες και σύμμαχοι στο πλευρό του. Επειδή οι στιγμές είναι δύσκολες, ας ελπίσουμε ότι τα λεγόμενα του θα λειτουργήσουν ευεργετικά για το μέλλον της ομάδας.

Υ.Γ. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη θα γίνουν πολύ σημαντικές δηλώσεις για το μπασκετικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Περιμένουμε..

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments