Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Πορτογάλος τεχνικός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Πορτογάλος τεχνικός
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Στο τιμόνι του Ολυμπιακού για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς.

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Είναι επίσημο! Ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσειστον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο 49χρονος προπονητής βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τις υπογραφές, καθώς άλλωστε οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό. O Πορτογάλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που που σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες θα είναι διάρκειας δύο ετών. Άλλωστε ήταν κοινή επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχιστεί η κοινή τους πορεία που ξεκίνησε πριν από δυο περίπου χρόνια.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους «16» του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τι δήλωσε ο Μαρτίνς

«Είμαι σε μια μεγάλη οικογένεια και ήθελα να συνεχίσω. Ήταν μια εύκολη συμφωνία πέντε – δέκα λεπτών. Συμφωνήσαμε στα πάντα, συμφωνήσαμε στα βασικά από την αρχή. Ήταν κάτι πολύ εύκολο. Πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε επίσης το Κύπελλο που είναι επίσης πολύ σημαντικό γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να κατακτά τίτλους . Έχουμε και το Europa League που τα πηγαίνουμε καλά.

Το όραμα για τον Ολυμπιακό και για τον σύλλογο είναι να συνεχίσει στο δρόμο των τίτλων. Η ευχή μου είναι να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει στο γεμάτο Καραϊσκάκης και να ζήσουμε αυτές τις φανταστικές νύχτες που ζήσαμε στη σεζόν», υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στο Mega.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments