Αθλητισμός

Θύμα χάκερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Θύμα χάκερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο χάκερ social media: Άγνωστοι κατάφεραν να χακάρουν το Twitter του Γιάννη Αντετοκούνμπο και να γράψουν εμετικές εκφράσεις για συμπαίκτες και αντιπάλους. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, απέκτησαν πρόσβαση και σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο χάκερ social media: Χάκερς «στοχοποίησαν» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκτώντας πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Twitter, αλλά και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Έγραψαν εμετικές εκφράσεις για συμπαίκτες και αντιπάλους, ενώ οι Μιλγουόκι Μπακς αναφέρουν ότι θα υπάρξει έρευνα από τις Αρχές.

Οι δημοσιεύσεις των χάκερς ήταν μάλιστα ρατσιστικές και γενικά υπερβολικά προσβλητικές προς όλους, με ατάκες για σκλάβους, δολοφόνους και πολλά ακόμα. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και μια πιο ήπια, με ανακοίνωση της… μεταγραφής του Γιάννη στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πάντως viral στα social media, με τον κόσμο φυσικά να αντιλαμβάνεται ότι δέχθηκε «επίθεση» από χάκερς και να μην λείπουν και τα… αστεία σχόλια, καθώς κάποιοι έγραψαν ότι ευθύνεται ο… Τζέιμς Χάρντεν, με τον οποίο δεν πολυσυμπαθιούνται είναι η αλήθεια.

Δείτε φωτογραφίες από την «επίθεση» των χάκερς

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, Μαράια οι χάκερς απέκτησαν πρόσβαση και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του. Η Μαράια αναφέρει ότι ο Γιάννης θα επιστρέψει σύντομα στα social media.

Δείτε την ανάρτηση της Μαράια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments