Lifestyle

Έλλη Κόκκινου: «Εκλεισα τον παιδικό σταθμό – Θέλω να κάνω τηλεόραση»

Έλλη Κόκκινου: «Εκλεισα τον παιδικό σταθμό – Θέλω να κάνω τηλεόραση»
Έλλη Κόκκινου: H γνωστή τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι εκτός από το τραγούδι θα ήθελε να ασχοληθεί και με την τηλεόραση.

Έλλη Κόκκινου: Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η όμορφη τραγουδίστρια μέσω Skype τόσο για το επίκαιρο θέμα του κορωνοιού στη χώρα μας και της καραντίνας, όσο και τα σχέδια που έχει για το μέλλον. Η τραγουδίστρια  μεταξύ άλλων είπε ότι μαγειρεύει, ζυμώνει ψωμί, κάνει ποδήλατο, γυμναστική και ό,τι άλλο μπορεί για να περάσει ευχάριστα το διάστημα του εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα εκμυστηρέυτηκε ότι εκτός από το τραγούδι θα ήθελε να ασχοληθεί και με την τηλεόραση

«Είχα έναν παιδικό σταθμό για έξι χρόνια, τον έκλεισα γιατί με κούρασε πάρα πολύ. Σκέφτομαι γενικότερα εδώ και μια διετία έχω βάλει στόχο να κάνω κάτι άλλο. Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει αν ήταν μια ιδέα την οποία θα μπορούσα να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούρια πράγματα».

Αναφορικά με το εάν θα την ενδιέφερε να ένα πρωινό ή να ανοίξει – για παράδειγμα – ζαχαροπλαστείο η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε ως εξής:

«Ζαχαροπλαστείο δεν θα άνοιγα γιατί θα έτρωγα όλα ή δεν θα έτρωγα τίποτα» είπε με χιούμορ. «Πρωινό δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Ένα παιχνίδι που να ‘χει πλάκα, να ‘χει γέλιο όμως, ενδεχομένως θα μπορούσα να το κάνω. Πρωινή εκπομπή δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Χρειάζεται και μια ομάδα καλή από πίσω», είπε. Επίσης η τραγουδίστρια μίλησε για τη φάρσα του Πούμπουρα, μάντεψε τραγούδια μόνο από τους στίχους τους και δήλωσε ότι είναι ένα «τσικ» μεγαλύτερη από τον Γρηγόρη.

Δείτε όλα όσα είπε η όμορφη τραγουδίστρια:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments