Video

MasterChef 4 spoiler 7/5: Τότε θα γίνουν τα γυρίσματα του τελικού

MasterChef 4 spoiler 7/5: Τότε θα γίνουν τα γυρίσματα του τελικού
MasterChef 4 spoiler 7/5: Αποκαλύψεις για το πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef 4 spoiler 7/5: Τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής έχουν γυριστεί εδώ και καιρό. Το μόνο επεισόδιο του MasterChef 4 που δεν έχει γυριστεί είναι ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής. Πότε θα γυριστεί ο τελικός και πότε θα προβληθεί από το Star; Η αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή του Happy Day! Kαι μπορεί να ακούγονταν ότι το τελευταίο γύρισμα για το MasterChef θα γίνει αυτές τις μέρες κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

H Tίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι ο τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής θα γυριστεί στα μέσα σχεδόν Ιουνίου ενώ ποιος θα αναδειχθεί νικητής θα είναι live έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή.Η Σταματίνα τότε ρώτησε την Τίνα Μεσσασοπούλου: «δηλαδή οι παίκτες τώρα με την καραντίνα ήταν όλοι έξω και ξέρουν ποιοι φθάνουν τελικό;». Και η δημοσιογράφος απάντησε ότι όντως είναι όλοι έξω και γνωρίζουν ποιοι έχουν καταφέρει να φθάσουν στον μεγάλο τελικό που θα προβληθεί στα τέλη Ιουνίου από το Star.

Όσον αφορά στο Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έχουν βρει μια φόρμουλα για το πώς θα μπορούσε να γίνει το γύρισμα. Ωστόσο, αν δουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ομάδα του ότι αλλοιώνεται πάρα πολύ το κόνσεπτ, δεν θα γίνουν γυρίσματα. Διαφορετικά, θα γίνουν 1-2 εκπομπές για να κλείσει η σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments