Αθλητισμός

«Γιαννακόπουλος: Ανακοινώνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση»

«Γιαννακόπουλος: Ανακοινώνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση»
Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: «Βόμβα» έριξε κροατικό Μέσο Ενημέρωσης καθώς αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, θα ανακοινώσει ότι η ΚΑΕ είναι προς πώληση. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο ακούγεται ή γράφεται, αλλά πληθαίνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό.

Ιστοσελίδα από την Κροατία που ασχολείται με το μπάσκετ και επικαλείται ελληνικές πηγές, γράφει ότι ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει, θα ανακοινώσει την πώληση του «τριφυλλιού»! Βέβαια, στο δημοσίευμα που έγινε χθες γίνεται λόγος για συνέντευξη… σήμερα, αλλά προφανώς πρόκειται για παρανόηση, αφού η συνέντευξη Τύπου του κ. Γιαννακόπουλου πρόκειται να γίνει την άλλη Παρασκευή, σε μία εβδομάδα δηλαδή.

Χθες σας είχαμε αναφέρει και τι είχε γράψει ο Νίκος Γιανναράς σε τοποθέτησή του στο Facebook για το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού. «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πολύ προβληματισμένος αλλά και απογοητευμένος από πολλά πρόσωπα και πράγματα και σίγουρα θέλει να ορίσει με σαφήνεια στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τις θέσεις του και την στάση του από εδώ και πέρα. Ο αθλητισμός άλλωστε είναι και ένας τομέας που έχει πληγεί παρά πολύ μετά την πανδημία και οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι σε έξαρση. Αυτό δημιουργεί πολλές αμφιβολίες για την εύρυθμη λειτουργία και το μέλλον είναι δύσκολο και κυρίως άγνωστο.

Γνωρίζουμε όλοι τις προσπάθειες που έχει καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιαννακόπουλος, όπως και επίσης ότι εκτός του απλού κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, δυστυχώς δεν βρέθηκαν άλλοι συμπαραστάτες και σύμμαχοι στο πλευρό του. Επειδή οι στιγμές είναι δύσκολες, ας ελπίσουμε ότι τα λεγόμενα του θα λειτουργήσουν ευεργετικά για το μέλλον της ομάδας.

Υ.Γ. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη θα γίνουν πολύ σημαντικές δηλώσεις για το μπασκετικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Περιμένουμε..», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ν. Γιανναράς.

Η σχετική ανάρτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments