Αθλητισμός

Ομάδα έκπληξη για τον Κλάους

Ομάδα έκπληξη για τον Κλάους
Κλάους Αθανασιάδης: Ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ δέχεται προτάσεις για τον επόμενη σταθμό της καριέρας του.

Κλάους Αθανασιάδης: Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανήκει στην κατηγορία παικτών που έχουν κάνει τα όνειρα τους πραγματικότητα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και με πολύ δουλειά, πείσμα και υπομονή κατάφερε να αποτελέσει για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Πλέον στα 31 έχοντας περάσει από διάφορους συλλόγους αναζητά τον επόμενη σταθμό της καριέρας του.

Έχοντας να παίξει μπάλα πάνω από έναν χρόνο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι φανέλα θα φορά από τον Σεπτέμβρη.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν να έχει πρόταση από τον Πανσερραϊκό. Σύμφωνα με την Sportime τα αφεντικά της ομάδας, οι κύριοι Καζίας και Κατσαβάκης, προσπαθούν να πείσουν τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να αγωνιστεί με τον σύλλογο τη νέα σεζόν επιστρέφοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε. Το αν θα γίνει κάτι τέτοιο ή όχι θα φανεί στην πορεία από τις αποφάσεις που θα πάρει ο ίδιος. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Άλλωστε, ήταν αυτός που τη σεζόν 2009 – 2010 ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό, όπου είχε πάει για να πάρει συμμετοχές και να αποκτήσει εμπειρίες, βοήθησε την ομάδα και την οδήγησε στην άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία μετρώντας 23 συμμετοχές και 5 τέρματα. Μάλιστα, είχε σκοράρει τότε και στη νίκη – πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ (2007-2017) και τον Πανσερραϊκό (δανεικός 2009-2010), ο Αθανασιάδης έχει αγωνιστεί και στην Μακάμπι Χάιφα τη σεζόν 2017-2018, με την οποία μέτρησε 16 συμμετοχές και ένα γκολ. Τελευταίος σύλλογος  για τον οποίο αγωνίστηκε ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα την περσινή σεζόν (2018-2019). Με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ.  Δυστυχώς, οι Γιαννιώτες πραγματοποίησε μια κακή σεζόν. Τερμάτισαν στην 14η θέση, κατέφυγαν στον διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ,για να μην γίνει η αναδιάρθρωση και να μην υποβιβαστούν ,ωστόσο το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό και έπεσαν κατηγορία.

Έτσι ο Κλάους το καλοκαίρι του 2019 έλυσε το συμβόλαιο του και έμεινε ελεύθερος. Πήγε για δοκιμή στην Ρωσία και την Κρίλια Σοβετόφ αλλά δεν κατάφερε να πείσει. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments