Ελλάδα

Επεισόδια στην Κυψέλη – Αντιεξουσιαστές σπάνε βιτρίνες

Επεισόδια στην Κυψέλη – Αντιεξουσιαστές σπάνε βιτρίνες
Κυψέλη: Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτήν την στιγμή στην Κυψέλη. Ομάδα αντιεξουσιαστών σπάει τζαμαρίες και βιτρίνες.

Κυψέλη: Νέος κύκλος επεισοδίων βρίσκεται σε εξέλιξη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό. Έσπασαν βιτρίνες ως απάντηση στις συλλήψεις και τις προσαγωγές, που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα, και την απομάκρυνση των διαδηλωτών από την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται, πως την Παρασκευή, στην Κυψέλη, περίπου 300 άτομα ανάμεσα στους οποίους και αντιεξουσιαστές αψήφισαν τις συστάσεις αναφορικά με τις συγκεντρώσεις και τον συγχρωτισμό στον ίδιο χώρο.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν άγνωστοι στην Κυψέλη. Οι αστυνομικοί ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν μαχαιρωμένο ούτε στοιχεία που να σχετίζονται με όσα λέχθηκαν στο τηλεφώνημα.

Τη στιγμή αυτή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων καθώς δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Ως αποτέλεσμα η συγκέντρωση διαλύθηκε γύρω στις 2:30. Συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε 37 προσαγωγές πέντε εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments