Αθλητισμός

Άλεξ Αντετοκούνμπο: Θέλω να παίξω στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν

Άλεξ Αντετοκούνμπο: Θέλω να παίξω στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν
Άλεξ Αντετοκούνμπο: Την πρόθεση να αφήσει τις ΗΠΑ και την οικογένειά του και να κυνηγήσει ένα συμβόλαιο στην Ευρώπη αποκάλυψε ο 19χρονος ταλαντούχος γκαρντ.

Άλεξ Αντετοκούνμπο: O 19χρονος (16/8/2001) ολοκλήρωσε την θητεία του στο Dominican High School, κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν με 12,9 πόντους 63,9% ευστοχία, 54,5% βολές), 7,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 2,4 μπλοκς σε 28 συμμετοχές. Πλέον, καλείται τους επόμενους μήνες να πάρει την πρώτη σημαντική απόφαση της ζωής του, για το πρώτο, ουσιαστικά, κομβικής σημασίας βήμα στην καριέρα του.

Το νεότερο μέλος της προικισμένης ταλέντο οικογένειας Αντετοκούνμπο θέλει να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν ξεδιπλώνοντας τις αρετές του. Έτσι όπως αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Eurohoops και τον Νίκο Βαρλά επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη και να βρει τον σύλλογο που θα ικανοποιήσει την επιθυμία του. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο βρίσκεται σύσσωμη στις ΗΠΑ, ωστόσο εκείνος θέλει να πάρει τις ευκαιρίες του ξεκινώντας από έναν ευρωπαϊκό σύλλογο έχοντας πάντα ως όνειρο το ΝΒΑ.

Το ύψος του είναι στα δύο μέτρα και αγωνίζεται ως γκαρντ. Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε για κάποιες ημέρες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Σε παλαιότερες δηλώσεις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τονίσει πως ο Άλεξ είναι ο πιο ταλαντούχος της οικογένειας. Ο 19χρονος γκαρντ έχει μπροστά του όλες τις ευκαιρίες να αποδείξει τι αξίζει χτίζοντας το δικό του προφίλ κουβαλώντας παράλληλα ένα όνομα το οποίο ο αδερφός του φρόντισε να εκτοξεύσει στη κορυφή του ΝΒΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments