Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου μένουμε ασφαλείς: Πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας

Κατερίνα Λέχου μένουμε ασφαλείς: Πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας
Κατερίνα Λέχου μένουμε ασφαλείς: Όπως λέει χαρακτηριστικά, στο νέο σπότ, «ένας φίλος δεν φτάνει, ένας φίλος που έχει όμως τον ιό φτάνει για να τον μεταφέρει».

Κατερίνα Λέχου μένουμε ασφαλείς: Μετά τις αντιδράσεις και την απόσυρση του σποτ με τον Χρήστο Λούλη, η Γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας κυκλοφόρησε νέο σποτ για την αποφυγή του συνωστισμού με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λέχου.

Στο σποτ που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Άκης Σκέρτσος, η δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει πώς την προσκάλεσαν κάποιοι φίλοι της και την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι θα είναι «καμιά 20αρια». «Μάλλον είστε για μάζεμα» ακούγεται να λέει η Κατερίνα Λέχου. Όπως λέει χαρακτηριστικά «ένας φίλος δεν φτάνει, ένας φίλος που έχει όμως τον ιό φτάνει για να τον μεταφέρει».

«Λέμε όχι στην επιπολαιότητα και την ανοησία. Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, κρατάμε αποστάσεις, προστατεύουμε τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες. Ο ιός είναι ακόμη εδώ» έγραψε στο facebook ο Άκης Σκέρτσος

Λέμε όχι στην επιπολαιότητα και την ανοησία. Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, κρατάμε αποστάσεις, προστατεύουμε τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες. Ο ιός είναι ακόμη εδώ. #μενουμεασφαλειςΥΓ. Η αγωνία να «πολιτικοποιηθεί» μια καμπάνια που αφορά καθολικά την υγεία όλων μας και δεν χωράει στο στενό κοστούμι των identity politics, προδίδει άγχος και αδυναμία κατανόησης του νέου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Gepostet von Akis Skertsos am Samstag, 9. Mai 2020

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα γνωστοποιήθηκε ότι η Πολιτική Προστασίας, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείας, αποφάσισε να το αποσύρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε.

Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments