Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Καθοριστική η εβδομάδα για Ομάρ και Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Καθοριστική η εβδομάδα για Ομάρ και Γκιγιέρμε
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «Ερυθρόλευκοι» θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δύο ποδοσφαιριστές ελπίζοντας πως αμφότερες οι υποθέσεις θα έχουν αίσιο τέλος.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Όσο καθυστερεί η επιστροφή στην αγωνιστική δράση τόσο περισσότερο χρόνο έχουν οι Πειραιώτες να επικεντρωθούν στα μεταγραφικά. Η διοίκηση του συλλόγου παράλληλα με τις υποθέσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζονται για την επόμενη σεζόν ρίχνουν το βάρος και σε αυτούς που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται.

Δύο περιπτώσεις παικτών που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το πράσινο φως για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί  και ο Γκιγιέρμε. Μάλιστα όπως αναφέρει το «Φως» η τρέχουσα εβδομάδα παρουσιάζεται καθοριστική για τις δύο υποθέσεις, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να ξεκινά τις διαπραγματεύσεις ελπίζοντας πως θα καταφέρει να πείσει και τους δύο να πουν το πολυπόθητο ναι.

Όσον αφορά τον Νορβηγό αμυντικό, το συμβόλαιο του Ομάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό να προτίθεται να του το ανανεώσει για ακόμη περισσότερα χρόνια διατηρώντας τον στις τάξεις του ως έναν εκ των αρχηγών της ομάδας. Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του ωστόσο είναι βέβαιο πως περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, πρωτάθλημα που επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί.

Στην περίπτωση του Γκιγιέρμε τώρα, ο Βραζιλιάνος χαφ βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων, ωστόσο στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως οι συνομιλίες θα έχουν αίσιο τέλος και οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments