Ελλάδα

Η φωτογραφία ντροπή που έβγαλε από τα ρούχα του τον Ηλία Μόσιαλο

Η φωτογραφία ντροπή που έβγαλε από τα ρούχα του τον Ηλία Μόσιαλο
Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του τις εικόνες που αντίκρισε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, δεδομένου ότι ο φονικός ιός υπάρχει απειλητικά δίπλα μας.

Ακόμη και ο Ηλίας Μόσιαλος βγήκε από τα ρούχα του με τις εικόνες που αντίκρισε, τη στιγμή που ο ιός έχει αφανίσει εκατομμύρια ανθρώπους και συνεχίζει να καραδοκεί δίπλα μας. Ειδικότερα, η φωτογραφία που ανήρτησε ο κ. Μόσιαλος  ήταν από την πτήση της United Airlines, όπου διακρίνεται ολοφάνερα ότι δεν τηρούνται οι κανόνες φυσικής απόστασης μεταξύ των επιβατών.

Συγκεκριμένα έγραψε ο Ηλίας Μόσιαλος στη λεζάντα της ανάρτησής του:

«United Airlines πτήση 737 σήμερα. Η εταιρεία αθέτησε τις υποσχέσεις της για τήρηση κάποιων ελαχίστων κανόνων φυσικής απόστασης. 79.627 θάνατοι λόγω του κορωνοιού μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη του δήλωση, ο Ηλίας Μόσιαλος είχε τονίσει τη σημασία επίδειξης πειθαρχίας, για πολλούς μήνες, ώστε να μην παρατηρηθούν δυσάρεστες ανατροπές. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον ιό, τόνισε ότι έχει ανοίξει «ο δρόμος για την σταδιακή άρση των περιορισμών στην Ελλάδα καθώς έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής από την εφαρμογή τους».

«Πειθαρχία θα πρέπει να δείξουμε και για πολλούς επόμενους μήνες» τονίζει, πάντως, ο καθηγητής, εξηγώντας πως εάν αρχίσουμε να έχουμε αποκλιμάκωση αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να πάρουμε ένα μεγαλύτερο ρίσκο αφού ο κορωνοιός δεν έχει εξαλειφθεί από την ανθρωπότητα κι επομένως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί από εδώ και πέρα, επιστρέφοντας σταδιακά στην καθημερινότητα μας. Εάν, τα καταφέρουμε και είμαστε πολύ προσεκτικοί, τότε η αποκλιμάκωση θα είναι μεγαλύτερης εμβέλειας, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μόσιαλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments