Πολιτική

Πόθεν έσχες Γεννηματά: Αυτά είναι όσα δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Πόθεν έσχες Γεννηματά: Αυτά είναι όσα δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Πόθεν έσχες Γεννηματά: Στη δημοσιότητα ήρθαν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών αρχηγών, των υπουργών και των βουλευτών. Δείτε τι δηλώνει η Φώφη Γεννηματά.

Πόθεν έσχες Γεννηματά: Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με το πόθεν έσχες, δήλωσε εισοδήματα 37.198 ευρώ, ενώ ο σύζυγός της δήλωσε εισοδήματα 33.723 ευρώ. Από τις δηλώσεις πόθεν έσχες που αναρτήθηκαν στο site της Βουλής προκύπτει πως η κυρία Γεννηματά έχει δύο μετοχές της ΕΤΕ, ενώ ο σύζυγός της είναι δικαιούχος σε θυρίδα που τη μίσθωσε το 2008.

Η κ. Γεννηματά δηλώνει καταθέσεις ύψους 22.219 ευρώ, ενώ οι καταθέσεις του συζύγου της φτάνουν τα 84.760 ευρώ και τα 19.199 δολάρια. Η ίδια μαζί με το σύζυγό της διαθέτουν συνολικά 34 ακίνητα και βοσκότοπους στην Αττική και στη Σκύρο. Οι τρόποι απόκτησης είναι αγορά δωρεά και γονική παροχή. Η κυρία Γεννηματά δηλώνει ένα αυτοκίνητο 1.560 κυβικών, ενώ οφείλει 2.519 ευρώ από δάνειο που είχε πάρει από την τράπεζα FCA BANK G.M.B.H. το 2014.

Τα ακίνητα που διαθέτει

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ διαθέτει ένα ακίνητο στην Αθήνα, στη Βούλα, ενώ ο σύζυγός της διαθέτει αρκετά ακίνητα και οικόπεδα σε Αττική και Εύβοια. Έχει στην κατοχή της ένα αυτοκίνητο και ως υπόλοιπο δανείου εμφανίζει ποσό 4.678 ευρώ.

Όλο πόθεν έσχες της Φώφης Γεννηματά ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments