Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Στην ομάδα της δεκαετίας της διοργάνωσης

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Στην ομάδα της δεκαετίας της διοργάνωσης
Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος σκόρερ της Euroleague δεν θα μπορούσε να λείπει από την ομάδα με τους καλύτερους της δεκαετίας στη διοργάνωση.

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Σπανούλης, που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού και τον οδήγησε στο επικό back to back (2012-13), βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, και από σήμερα έχει θέση δίπλα στους καλύτερους για την περίοδο 2010-20.

Ο βασιλιάς στο θρόνο του λοιπόν, με τον ίδιον τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να δηλώνει ευλογημένος που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε άπαντες, από τους προέδρους μέχρι και τον τελευταίο οπαδό, για τα όσα βίωσαν εκείνος και η ομάδα αυτά τα χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι η κορυφαία 10αδα της δεκαετίας 2010-20 της EuroLeague αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρης Διαμαντίδης, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Σέρχιο Γιουλ.

«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν γι’ αυτήν την ομάδα κι ευχαριστώ επίσης τους προέδρους, που με εμπιστεύτηκαν απόλυτα όλα αυτά τα χρόνια, τους φιλάθλους, που με αγαπούν, τους συμπαίκτες μου, που ήταν εκεί για μένα σε ένα ομαδικό άθλημα, τους προπονητές μου, το επιτελείο τους, τους γιατρούς, όσους ήταν στα γραφεία κι όλους όσοι έκαναν τη δουλειά μου ευκολότερη. Είμαι πολύ τυχερός κι ευλογημένος που βρέθηκα στον Ολυμπιακό κι είχαμε ανθρώπους δίπλα μας σε εύκολες και δύσκολες στιγμές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments