Αθλητισμός

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Εκεί στέλνουν τον πλέι μέικερ για τη νέα σεζόν

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Εκεί στέλνουν τον πλέι μέικερ για τη νέα σεζόν
Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Νικ Καλάθη να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν.

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Θα παραμείνει ή όχι ο Νικ Καλάθης στον Παναθηναϊκό; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τον μπασκετικό κόσμο τις τελευταίες ώρες. Η αλήθεια είναι πως έσκασε σαν “βόμβα” η είδηση που θέλει τον 31χρονο να αποχωρεί από το ΟΑΚΑ με προορισμό το ΣΕΦ προκειμένου να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό. Το αν ισχύει βέβαια κάτι τέτοιο κανείς δεν το γνωρίζει, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν διαψεύσεις από τις δύο πλευρές μα ούτε και επιβεβαιώσεις.

Το μέλλον του Καλάθη λοιπόν παίζει παντού. Εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν ακουστεί και άλλες υποψήφιες ομάδες.

Πέρα από τα δημοσιεύματα, όμως κάποιες «πληροφορίες» δίνει και μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, γνωστή για τα τέτοιου είδους στοιχήματα που βγάζει. Στη Novibet, στην αγορά «Πού θα αγωνίζεται ο Νικ Καλάθης την επόμενη σεζόν 2020/21», βλέπουμε ότι ομάδα από τη Ρωσία και συγκεκριμένα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί, για να να δώσει τα χέρια με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ.

Ως δεύτερο φαβορί δίνεται ο Παναθηναϊκός, να συνεχίσει δηλαδή ο παίκτης στα “πράσινα”. Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρμπαχτσε ενώ την πεντάδα κλείνει η Μπαρτσελόνα. Έτσι, με τον τρόπο αυτό η πλατφόρμα διαψεύδει τα περί μετακίνησης του Καλάθη στο Φάληρο. Η εν λόγω αγορά αποτελεί μεγάλο αουτσάιντερ, όπως μπορεί να δει κανείς και στον πίνακα με τα στοιχήματα.

 Ο πίνακας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments